nl
0575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0

Een gecertificeerde sleutelkluis zorgt voor een veilige sleuteloverdracht

Als u op zoek bent naar een gecertificeerde sleutelkluis dan adviseren wij de Masterlock 5428 en de Puck keysafe. Beide sleutelkluizen zijn SKG gecertificeerd en voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Een sleutelkluis met SKG keurmerk is getest op weerstand tegen inbraak. U herkent ze naast de certificering aan de stevige constructie en de solide bevestiging. Dit is de optimale oplossing voor het veilig delen en beheren van sleutels.

Heeft u vragen over deze gecertificeerde sleutelkluizen of wilt u advies op maat dan kunt u bellen met onze adviseurs op nummer +31 (0) 575-571616 of stel uw vraag via de mail naar info@fortimaxbeheer.nl.


Wat is SKG en PKVW?

De Stichting kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) garanderen dat de gecertificeerde sleutelkluizen beschikken over sterk en duurzaam hang- en sluitwerk. Ze voldoen aan de Nederlandse Norm NEN-5089. Zo moeten gekeurde sleutelkluizen voldoende weerstand bieden tegen inbraak. Ze moeten een stevige behuizing hebben en een solide constructie. Een gecertificeerde sleutelkluis met keurmerk dient u te verankeren in de muur door middel van keilbouten.

De Masterlock 5428 en de Puck keysafe zijn hier een goed voorbeeld van. Beide sleutelkastjes zijn voorzien een SKG** certificering. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan. SKG** biedt minimaal drie minuten weerstand. Als u gebruik wilt maken van een sleutelkluis en uw huis volgens de PKVW wilt beveiligen is het van belang een gecertificeerd model aan te schaffen. Zonder een certificering voor uw sleutelkluis vervalt het Politie keurmerk veilig wonen en kan de verzekering uw eventuele claim afwijzen.

Wanneer heb ik een goedgekeurde sleutelkluis nodig?

Sleutelkluizen worden vaak geadviseerd aan particulieren, (vakantie-)woning verhuur, Thuis- en Buurtzorg organisaties en mantelzorgers of familie.
  • Vooral in de thuiszorg is deze SKG** sleutelkluis een veel gebruikt product. De verzorger hoeft alleen een code in te voeren en kan zo toegang krijgen tot de woning van de zorgbehoevende. Voor ouderen is het fijn dat ze niet naar de deur hoeven om open te doen voor de zorg.
  • Ook als u uzelf heeft buitengesloten is een sleutelkluis de ideale oplossing. De sleutel hoeft dan niet meer onder een bloempot verstopt te worden.  
  • Als u panden of kamers beheert of uw huis verhuurd via AirBNB dan is het handig om met een kluisje te werken. een sleuteloverdracht is dan niet meer nodig en u hoeft niet meer naar de locatie toe.
  • Ook worden de sleutelkluisjes steeds vaker gebruikt door het hele gezin. Waar vroeger een touwtje door de brievenbus zou volstaan zodat de kinderen zelf naar binnen konden, is dat nu niet meer veilig. Een sleutelkluis aan de muur met een code die de kinderen goed kunnen onthouden is dan een uitstekende oplossing. Zo voorkom je ook dat ze hun sleutels kwijtraken tijdens het buitenspelen.

Als u hulp kunt gebruiken bij het kiezen voor een sleutelkluis of over andere producten op onze website een vraag heeft kunt u bellen met nummer +31 (0) 575-571616 of mailen naar info@fortimaxbeheer.nl.