nl
0575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0

Alarmsysteem

Een alarmsysteem is de ideale oplossing als u op zoek bent naar een snelle en voor de hand liggende manier van beveiliging van uw woning of werkplek. De beste optie is dan om een draadloos alarmsysteem aan te schaffen. Hiermee vergroot u de veiligheid aanzienlijk. Het grootste voordeel van dit systeem is dat de installatie zeer eenvoudig is. Ook kunt u als u van locatie wisselt het alarmsysteem gemakkelijk meenemen en op een andere plek weer bevestigen. Op kluiswinkel.nl bieden wij de draadloze systemen Abus Smartvest en Abus Secvest aan. Beide systemen zijn uit te breiden met diverse componenten om uw veiligheid te waarborgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sirene of bewegingsmelder.
Heeft u extra advies nodig of heeft u nog vragen dan kunt u bellen met onze adviseurs op telefoonnummer +31 (0)575- 571616 of een mail sturen naar info@fortimaxbeheer.nl.

 
 


Draadloos alarmsysteem

Om uw huis, kantoor, boot of garage optimaal te kunnen beveiligen raden wij een draadloos alarmsysteem aan. Wij bieden een kwalitatief hoogwaardig en volledig draadloos systeem aan waarmee u zich optimaal kunt beveiligen. Het voordeel van dit systeem is dat het volledig draadloos is. Hierdoor is de installatie makkelijk en kunt u diverse componenten (ook later ter aanvulling) aansluiten op het basissysteem. Door middel van de 868 MHZ securityfrequentie kunnen de diverse componenten met elkaar in verbinding komen. Deze frequentie is niet gevoelig voor interventie en hierdoor net zo veilig als een bekabeld alarmsysteem.

Draadloze componenten

Naast het basispakket bieden wij ook losse componenten aan die u draadloos kunt koppelen aan uw systeem. Dit bied een maximale flexibiliteit omdat u geen kabels hoeft door te trekken van de ene ruimte naar de andere. Door simpelweg het nieuwe onderdeel aan te sluiten op uw netwerk bent u verzekerd van maximale beveiliging. U kunt kiezen voor alle losse componenten en deze met elkaar in verbinding brengen of u schaft het basispakket aan en vult deze zo nodig aan met extra onderdelen. Denkt u hierbij aan een bewegingmelder en een beveiligingscamera. Of juist een sirene en een rook en hitte melder.

Abus

In onze webwinkel bieden wij twee soorten draadloze alarmsystemen aan. Deze zijn beide van het bekende merk Abus. Abus produceert zeer betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten en heeft een zeer hoge reputatie als het om beveiliging gaat.

De Abus Smartvest

De Abus Smarvest is een betrouwbaar plug and play beveiligingssysteem dat zich onderscheidt door de makkelijke installatie en bediening. U kunt dit systeem uitbreiden met wel 32 componenten en vier IP-camera’s. U kunt het systeem volledig bedienen met een Smartvest-app op uw smartphone voor zowel Android als iOS. Of met de afstandsbediening die wij als optie aanbieden in de webshop.  Ook kunt u dit systeem gebruiken met een bij te bestellen bedieningspaneel die u ook vanuit een andere locatie kunt bedienen. Hiervoor heeft u een gebruikerscode of een chipsleutel nodig.

De Abus Secvest

Dit effectieve inbraakalarm van Abus is IP-gebaseerd,  geschikt voor videoverificatie en is voorzien van een PSTN-kiezer met meldkamer protocol. U kunt het systeem bedienen met een afstandsbediening of bedieningspaneel maar ook met een proximitytag. Ook kunt u de centrale aan en uitzetten met uw mobiele telefoon of computer. Op dit systeem zijn wel 48 extra draadloze componenten aan te sluiten zoals bijvoorbeeld een openingsmelder, magneetcontact, rookmelder en buitensirene. U kunt dit systeem gebruiken tegen inbraak, brand, waterschade of bij noodgevallen. Voor het beveiligen van een kantoorpand is dit systeem eveneens ideaal omdat er tot 50 gebruikers kunnen werken met dit systeem via de proximity-chipsleutel, afstandsbediening, bedieningspaneel of via de smartphone.

Keuzestress of twijfel?

Komt u er niet uit of heeft u toch wat extra hulp nodig bij het samenstellen van de perfecte beveiliging voor uw locatie dan willen wij graag meedenken en een gepaste oplossing voor uw situatie vinden. U kunt contact opnemen met onze gespecialiseerde adviseurs op telefoonnummer +31 (0)575- 571616 of een mail sturen naar info@fortimaxbeheer.nl.