nl
0575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0

Een brandwerende kluis beschermt uw kostbaarheden tegen brand

Een gecertificeerde brandwerende kluis beschermt uw kostbaarheden en waardepapieren gedurende een bepaalde periode tegen brand. Dit type kluis is getest op brandwerendheid en zorgt er voor dat de waardevolle spullen die u in de kluis opbergt intact blijven. Deze kluis beschermt een bepaalde tijd tegen brand, hoge temperaturen, vocht en puin. Alle kluizen die wij in ons assortiment verkopen zijn gecertificeerd en voldoen aan de hoogst mogelijke eisen voor brandwerende kluizen.

Bij kluiswinkel.nl kunt u terecht voor de beste gecertificeerde kluizen en ook voor goed advies bent u bij ons aan het juiste adres.


Welke opties heb ik als het gaat om een brandwerende kluis?

De kluizen in ons aanbod zijn 30, 60 of 120 minuten brandwerend. Hoelang een kluis bescherming biedt tegen brand kunt u vinden bij de specificaties van de kluis. Wij verkopen alleen de beste merken waaronder De Raat brandkasten, Masterlock en Nauta Security. U bent met één van deze producten verzekerd van de juiste bescherming voor uw kostbaarheden en waardepapieren. Een brandwerende kluis is uitermate geschikt voor het opbergen van documenten, kostbaarheden, geld en/of certificaten. Welke brandwerende kluis het beste geschikt is voor welke inhoud? Hier kunnen we uiteraard mee helpen.

Documenten en waardepapieren veilig bewaren in een documentenkluis

Voor het veilig beheren van waardepapieren kunt u kiezen voor een documentenkluis of brandwerende koffer. Heeft u meer inhoud nodig dan kunt u kiezen voor een archiefkast. De kluis beschermt specifiek tegen brand en heeft ook inbraakwerende eigenschappen omdat er een deugdelijk slot aanwezig is. Een documentenkluis is uitermate geschikt voor het opbergen van onvervangbare kostbaarheden met emotionele waarde zoals foto’s en negatieven.

In een datakluis bergt u informatiedragers veilig op

Een datakluis is aan te raden als u data wilt beveiligen tegen de extreme hitte van brand. Uw externe harde schijf, USB-sticks, en andere digitale media kunt u hier veilig in opbergen. Een datakluis is ook geschikt voor het opbergen van onvervangbare spullen met een emotionele waarde zoals foto’s en negatieven. De datakluis zal ervoor zorgen dat de temperatuur in de kluis onder 52º graden Celsius blijft. Hierdoor is de inhoud van de beveiligde producten veilig. Ook zorgt een datasafe ervoor dat er geen bluswater of schuim bij uw data kan komen dankzij een extra sealstrip. Door de hoge beschermingsgraad worden deze kluizen ook wel voor andere te beschermen zaken gebruikt.

Sleutelslot of elektronisch slot op uw brandwerende kluis

Zowel een sleutelslot als een elektronisch slot heeft voor en nadelen. Bij een dubbelbaard sleutelslot is het zeer praktisch de kluis snel te openen bij calamiteiten maar bij dit type kluis bestaat de kans dat u de sleutel kwijt raakt. Deze moet dus goed beheerd kunnen worden. Bij een elektrisch slot kunt u zelf bepalen wie er in de kluis kunnen. U stelt zelf een code in. Bij kluiswinkel.nl kunt u ook een brandwerende of inbraakwerende kluis kopen die een combinatie van beide slotopties heeft.

Snel bestellen, snel geleverd!

De kluizen in onze webshop zijn uit voorraad leverbaar en hebben een levertijd van 1-2 werkdag. Dus ook voor spoedsituaties bent u bij ons dus aan het juiste adres. Het kan voorkomen dat er en iets langere levertijd op een kluis zit of dat u onverhoopt langer op uw bestelde kluis moet wachten. Dit wordt aangegeven bij het product of tijdens uw bestelling. Uw bestelling wordt gratis geleverd vanaf een bestelbedrag van €100,-. Mocht u hulp nodig hebben de kluis op zijn plek te krijgen dan kunnen we u een passende service bieden tegen een meerprijs.

Heeft u extra advies nodig of heeft u nog vragen dan kunt u bellen met onze adviseurs op telefoonnummer +31 (0)575- 571616 of een mail sturen naar info@fortimaxbeheer.nl.