nl
0575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0

Voor uw gasten wilt u alleen de beste hotelkluis

Een hotelkluis biedt uw gasten de mogelijkheid om persoonlijke eigendommen en kostbaarheden veilig op te slaan. Deze safes zijn eenvoudig te bedienen en nemen weinig ruimte in beslag. Uw gast rekent erop dat u een kluisje aanbiedt op de kamer om waardevolle spullen in op te bergen zoals documenten, geld en elektronica.

Deze geselecteerde kluizen zijn uitermate geschikt als hotelkluis omdat ze voorzien zijn van eenvoudig in te stellen en te wijzigen codeslot. De noodsleutel voorziening voorkomt dat de gasten niet meer bij hun spullen kunnen komen als de vrij instelbare gebruikerscode is kwijtgeraakt.


Weergave:
 


Bezig met laden...
-11%
Saga hotelsafe D 25MOS
Saga hotelsafe D 25MOS
€ 115,00 Per stuk € 129,00 Per stuk
-16%
Saga hotelsafe DCP 230P
Saga hotelsafe DCP 230P
€ 149,00 Per stuk € 177,31 Per stuk
-14%
Saga Hotelsafe LTP laptop
Saga Hotelsafe LTP laptop
€ 149,00 Per stuk € 172,55 Per stuk

Inbraakwerende hotelkluis

Het belangrijkste doel van de hotelsafe is het voorkomen van diefstal. Deze kluisjes zijn dan ook voldoende inbraakwerend en zullen de spullen van uw gasten optimaal beschermen. De gast kan bij het gebruik een code kiezen. Deze zal na openen gewist worden en moet daarna opnieuw ingesteld worden. Speciaal voor situaties waarin noodopening is vereist, is er vaak ook een dubbelbaardsleutelslot aanwezig. De hotelsafe Saga DCP 230P biedt de hotelgasten de mogelijkheid om de kluisdeur te openen met behulp van een eigen creditcard.

Het verankeren van de hotelkluis

Het is noodzakelijk deze hotelkluis te (laten) verankeren. De kluisjes worden geleverd met verankeringsmaterialen en gaten voor in de bodem en achterwand. U kunt de kluis plaatsen op de plek die u wilt, het is echter wel aan te raden dit uit het zicht te doen. als u meerdere kluizen wilt plaatsen dan is het raadzaam een vakman in te schakelen voor deze klus.

Bent u opzoek naar advies op maat dan kunt u bellen met +31 (0) 575 – 571616 of stuur een bericht via het contactformulier.