nl
0575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0

De laptopkluis voor één of meerdere laptops

Als u uw laptop veilig wilt opbergen kunt u kiezen voor een laptopkluis. Vaak is de laptop het verzamelpunt van uw persoonlijke foto’s, e-mails en belangrijke (werk gerelateerde-) bestanden. Het is dan ook van groot belang dat deze laptop netjes opgeborgen kan worden in een speciaal hiervoor ontworpen inbraakwerende laptopkluis. Op kluiswinkel.nl verkopen wij diverse afmetingen kluizen voor uw laptop. Ook bieden wij laptopkoffers aan als u ook onderweg veilig uw computer wilt vervoeren. Als u als werkgever een beveiligde opslagplek wilt bieden voor de laptops van uw werknemers kunt u kiezen voor een grote variant laptopsafe voor de opslag van tientallen verschillende laptops.

 


Weergave:
 


Bezig met laden...
-14%
Saga Hotelsafe LTP laptop
Saga Hotelsafe LTP laptop
€ 149,00 Per stuk € 172,55 Per stuk

Een laptop kluis voor thuis

Als u zoekt naar een veilige manier om uw laptop thuis te beschermen dan adviseren wij een compact model kluis dat geschikt is voor één of twee laptops. Het formaat van uw laptop kan een rol spelen in uw keus voor een kluis. Wij verkopen laptopkluizen met een sleutelslot of een elektronisch slot.

Kiest u voor een laptop kluis met sleutel- of elektronisch slot?

Om de keus te kunnen maken tussen een laptop kluis met sleutelslot of elektronisch slot is het handig te kijken naar hoe u de kluis wilt gebruiken. Een kluis met een sleutel is erg effectief en zeer eenvoudig te openen. U dient wel zorg te dragen voor een goed beheer van de sleutel. Het nadeel van een sleutelslot is dat de sleutel in verkeerde handen terecht kan komen of dat u de sleutel kunt kwijtraken. Met een elektronisch cijferslot kunt u er zelf voor kiezen wie toegang heeft tot de kluis. Het is natuurlijk van belang deze code niet kwijt te raken.

Wilt u meer dan alleen een laptop opbergen? Dit kan, ook voor het veilig bewaren van kostbaarheden hebben wij een ruim assortiment gecertificeerde kluizen in de aanbieding. In onze webshop vindt u dan ook altijd wel een geschikte kluis op basis van uw specifieke wensen. Wij voorzien u graag van meer informatie via +31 (0) 575 – 571616.