nl
0575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0

De privékluis is een ideale kluis voor thuis of op kantoor

Voor het opbergen van waardevolle bezittingen is de privékluis, ook wel meubelkluis genoemd uitermate geschikt. Waardepapieren en contant geld, maar ook andere kostbaarheden worden goed beschermt tegen inbraak. De privékluizen die wij verkopen bestaan in alle soorten en maten dus er is voor iedere wens wel een geschikte kluis te vinden. Zowel voor privé gebruik als op het werk. Ze beschikken over een indicatie waardeberging Securitylevel II van € 5.000 voor contant geld en € 9.000 voor kostbaarheden. Alle inbraakwerende kluizen in ons aanbod voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.


Wat is de indicatie waardeberging van een kluis ?

De indicatie waardeberging geeft aan welk geldbedrag of welke kostbaarheden er in uw kluis mogen zitten zodat de verzekering deze waarde dekt. Deze inbraakwerendheid wordt getest en bepaald door een onafhankelijk testinstituut. De weerstandsklasse wordt bepaald aan de hand van de testresultaten waarna er een certificaat wordt afgegeven. Wanneer een certificaat wordt afgegeven is de kluis voorzien van een Securitylevel 2 of Grade goedkeur.

Welke kluis raden wij u aan?

Alle privékluizen uit dit menu voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn gecertificeerd met classificatie. Voor privékluizen geldt, hoe hoger de waarde op het certificaat, hoe veiliger de kluis. Het kan voorkomen dat uw verzekeraar aanvullende eisen stelt aan de kluis. Ook kan de indicatie verhoogd worden als u extra beveiliging aanbrengt zoals een alarmsysteem op de kamer waar de kluis staat. Het is daarom raadzaam om dit met uw verzekering te overleggen.

Veel van de privékluizen zijn ook brandvertragend en voldoen aan de DIN 4102. Dit betekend dat ze tot 30 minuten brandveilig zijn. Ze zijn ze dubbelwandig en voorzien van brandvertragend isolatiemateriaal.

Privékluizen deugdelijk verankeren

Om de perfecte veiligheid te garanderen kunt u een kluis verankeren in de vloer of wand. De kluizen die u bij kluiswinkel.nl aanschaft worden geleverd met het juiste verankeringsmateriaal. Het is voor inbrekers vrijwel onmogelijk een verankerde kluis te stelen. Het is voor verzekeraars een eis dat alle kluizen onder 1000 kilo deugdelijk verankerd worden.

Geschikt voor privégebruik maar ook voor zakelijk gebruik

De Privékluizen die wij aanbieden op Kluiswinkel.nl zijn geschikt voor het opbergen van waardevolle bezittingen zoals geld, documenten of sieraden. Het is fijn om te weten dat deze veilig in uw eigen huis opgeborgen zijn. Maar ook voor zakelijk gebruik zijn deze privékluizen zeer geschikt. Bijvoorbeeld als u een eigen bedrijf heeft en kostbaarheden of gevoelige informatie achter slot en grendel wilt bewaren.

Kiest u voor een kluis met sleutel- of elektronisch slot?

Om de keus te kunnen maken tussen een privékluis met sleutelslot of codeslot is het handig te kijken naar hoe u de kluis wilt gebruiken. Een kluis met een sleutel is erg effectief en zeer eenvoudig te openen. U dient wel zorg te dragen voor een goed beheer van de sleutel. Het nadeel van een sleutelslot is dat de sleutel in verkeerde handen terecht kan komen of dat u de sleutel kunt kwijtraken. Met een elektronisch cijferslot kunt u er zelf voor kiezen wie toegang heeft tot de kluis. Het is van belang deze code niet kwijt te raken. Er zijn ook kluizen te koop bij kluiswinkel.nl met zowel een sleutelslot als een cijferslot. U vindt in ons menu ook een biometrische kluis die alleen opent wanneer u uw vingerprint scant. De kluis kan tot 30 vingerprints onthouden. Deze kluis is handig als u geen sleutel wilt bewaren of een code wilt onthouden.

Snel bestellen en de bestelde kluis snel in huis

De kluizen in onze webshop zijn uit voorraad leverbaar en hebben een levertijd van 1-2 werkdag. Dus ook voor spoedsituaties bent u bij ons aan het juiste adres. Uw bestelling wordt gratis geleverd vanaf een bestelbedrag van €100,-. Mocht u hulp nodig hebben de kluis op zijn plek te krijgen dan kunnen we u een passende service bieden tegen een meerprijs.

Uiteraard kunnen wij u helpen bij het kiezen van een privékluis. U kunt bellen met onze adviseurs op nummer +31 (0) 575-571616 of stel uw vraag via de mail naar kantoor@fortimaxbeheer.nl.