nl
0575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0

De beste sleutelkluizen voor al uw toepassingen vind u bij kluiswinkel.nl

Bent u opzoek naar een sleutelkluis? Zowel voor privé als voor zakelijk gebruik bent u bij onze webwinkel aan het juiste adres. Al onze kluizen voorkomen dat u sleutels kwijt raakt en stimuleren een efficiënt en overzichtelijk opbergsysteem. De sleutelkluizen bieden plek variërend van één tot wel 4.000 sleutels.

Alle kluisjes die wij aanbieden zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en voor elke toepassing bestaat er een geschikte sleutelkluis. Thuis nooit meer een sleutel kwijt raken of de juiste sleuteloverdracht op uw werkplek begint bij kluiswinkel.nl.

 Sleutelkluizen met SKG en PKVW keurmerk certificatie

In de meeste gevallen is het aan te raden om een gecertificeerde sleutelkluis aan te schaffen. De Stichting kwaliteit Gevelbouw (SKG) en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) garanderen dat deze gecertificeerde sleutelkluizen beschikken over sterk en duurzaam hang- en sluitwerk. Ze voldoen aan de Nederlandse Norm NEN5089. De Masterlock 5428 en de Puck keysafe zijn hier een goed voorbeeld van. Beide sleutelkastjes zijn voorzien een SKG** certificering. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan. Deze sleutelkluizen worden geadviseerd aan onder andere particulieren, beheerders van panden, buurt-en thuiszorg organisaties en mantelzorgers. Dit is omdat verzekeraars en zorginstanties steeds vaker eisen stellen aan de kwaliteit en veiligheid van deze producten.


Bovag en RDW erkende sleutelkluis

Als u op zoek bent naar sleutelberging voor in een garage of autobedrijf is het raadzaam om een sleutelkuis aan te schaffen die voldoet aan de BOVAG en RDW eisen. Deze kluizen zijn minimaal voorzien van een certificering Security level 1 weerstand tegen inbraak. Deze specifieke sleutelkluizen en sleutelkasten zijn ontworpen voor het bergen van meerdere en diverse maten sleutels.


Onze aanrader! De Masterlock 5428 sleutelkluis

De Masterlock sleutelkluis 5428 is een absolute aanrader en SKG gecertificeerd. Dit solide sleutelkastje kenmerkt zich door het strakke design en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. De gebruiksvriendelijkheid bij het instellen van de 4-cijferige code is hoog. De code kan ook op ieder moment vervangen worden. Het open breken van deze solide kluis is vrijwel niet te bewerkstelligen.


Diverse sleutelkluizen voor diverse toepassingen

In onze webwinkel vind u naast de bovengenoemde sleutelkastjes ook tal van andere sleutel-opbergmogelijkheden die ieder zijn specialiteit kent. De aangeboden sleutelkluizen zijn multi-inzetbaar. Bij het beheren van publieke ruimtes of in de thuis/-mantel zorg kan een dergelijke sleutelkluis uitkomst bieden. Vaak hebben deze kluisjes een inbraak werende functie maar ook brandwerende sleutelkluizen zijn bij ons te koop.


Snelle levertijd en mooie prijs

Het assortiment in onze webshop is zeer ruim. Of u nou geïnteresseerd bent in het veilig opbergen van een enkele sleutelbos of juist het hele beheer van een autoshowroom wilt beveiligen. Als u besteld bij Kluiswinkel.nl weet u dat u het juiste product aanschaft voor de juiste prijs en deze ook nog eens razendsnel in huis heeft. In de meeste gevallen geldt, voor 23:30 uur besteld is de volgende dag al in huis.

Mocht u vragen hebben over het aanbod sleutelkluizen of over kluizen die inbraakwerend of brandwerend zijn, dan staat ons team van adviseurs u graag te woord via +31 (0) 575-571616 of stel uw vraag via de mail naar info@fortimaxbeheer.nl.