nl
0575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

 • 0

Een veilige kluis voor vuurwapens, geweren en munitie

Om ongelukken te voorkomen is het van belang een veilige kluis voor uw wapens aan te schaffen. Zoals de Nederlandse wet voorschrijft is het verplicht een goede gecertificeerde wapenkluis of wapenkast te gebruiken als u in het bezit bent van een dienstwapen, jachtgeweer of als u een schietsport beoefend. Bij kluiswinkel.nl vind u professionele gecertificeerde wapenberging.

Heeft u vragen over deze kluizen en kasten of wilt u advies op maat dan kunt u bellen met onze adviseurs op nummer +31 (0) 575-571616 of stel uw vraag via de mail naar info@fortimaxbeheer.nl.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Protector Gunsafe 5
€ 269,00 Per stuk
Protector Gunsafe 10
€ 399,00 Per stuk
PWKA wapenkluis
€ 249,00 Per stuk
Salvus Salerno wapenkluis
€ 253,00 Per stuk
-11%
DRS Gunsafe Vario
DRS Gunsafe Vario
€ 699,00 Per stuk € 786,50 Per stuk

De norm en de eisen

Door de overheid zijn strenge eisen gesteld aan het opbergen van wapens. Ten eerste moet uw pistool of geweer veilig opgeborgen worden in een inbraakwerende wapenkluis. Als de kluis niet inbraakwerend is zijn de gevolgen bij inbraak niet te overzien. Volgens de wet moet deze kluis verankerd zijn zodat de kluis niet in zijn geheel meegenomen kan worden door kwaadwillenden. Dit kan door middel van zij- of vloerverankering of verlijming. Alle wapenkluizen en kasten op de webshop voldoen minimaal aan norm EN14450 met vastgestelde classificatie van S1. Deze norm geldt zowel in Nederland als in België.

Welke kluis kiest u?

Om een wapenkluis te kopen heeft u geen speciale vergunning nodig. Het is dan ook er makkelijk om op kluiswinkel.nl wapenberging aan te schaffen. Allereerst bepaald u voor welke wapen u een geschikte kluis zoekt.

Wapenkast

In een wapenkast vind u handige geweerhouders waarin de wapens netjes opgeborgen kunnen worden. Deze kasten zijn uitermate geschikt voor het opbergen van meerdere jachtgeweren.
 
 • De wapenkast biedt bescherming tegen inbraak
 • Geschikt voor de berging van wapens en munitie
 • Voldoet aan de wettelijk gestelde eisen in Nederland en België
 • Standaard voorzien van dubbelbaardsleutelslot (incl. 2 sleutels)
 • Standaard voorzien van binnenvak met cilinderslot
 • Voldoet aan de gestelde eisen voor jachtvergunning
 • Standaard voorbereid voor vloerverankering en achterwand verankering.
 

Pistolenkluis

Heeft u een pistool dan kunt u kiezen voor een pistolenkluis voor één of meerdere pistolen, met een apart binnenvak om de munitie in op te bergen. De regelgeving in Nederland schrijft voor dat munitie niet in hetzelfde compartiment als vuurwapens mag liggen.
 
 • Deze pistoolkluizen bieden bescherming tegen inbraak
 • Geschikt voor de berging van wapens en munitie
 • Standaard voorzien van dubbelbaard sleutelslot of elektronisch codeslot
 • Standaard voorzien van binnenvak met cilinderslot
 • Standaard voorbereid voor vloerverankering en achterwand verankering

Heeft u aanvullende vragen over de regelgeving omtrent wapenkluizen of de manier waarop u uw kluis het beste kunt gebruiken? Dan kunt u bellen met onze adviseurs op nummer +31 (0) 575-571616 of stel uw vraag via de mail naar info@fortimaxbeheer.nl.