nl
0575-571616
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

  • 0

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk 

Inbraakveilig.nl is gecertificeerd door de Stichting Webshop Keurmerk. Voor u betekent dit dat u bij ons veilig online kunt winkelen met heldere leveringsvoorwaarden. 

Veilig en betrouwbaar winkelen

Indien u online een artikel bij Inbraakveilig.nl besteld kunt u:

  • Veilig betalen
  • Zeker dat u bij een betrouwbare webwinkel een order plaatst
  • Uw privacy gewaarborgd met zorg wordt gegarandeerd
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • 14 dagen herroepingstermijn heeft

Over de Stichting Webshop keurmerk

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en  het Thuiswinkel Keurmerk van webwinkels. Met meer dan 3900 aangesloten webwinkels is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels.

Keurmerkentoets

Op 17 april 2008 heeft Webshop Keurmerk de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische Zaken ondergaan. De toets is uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.

In deze toets wordt gekeken of een keurmerk en de manier waarop het keurmerk wordt verleend, wel betrouwbaar is. De betrouwbaarheid wordt uitgedrukt met een rapportcijfer, op de schaal van 1 tot 10. Het Webshop Keurmerk heeft een 10 behaald.

Stichting Webshop Keurmerk en geschillen

Per 1 juli 2012 is Stichting Webshop Keurmerk aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie met een eigen Geschillencommissie Webshop, geheel onafhankelijk van de Stichting Webshop Keurmerk. De aansluiting heeft plaats gevonden in overleg met de Consumentenbond en de SGC.